Categories
Instagram

Presentació del poemari de l'Eli…

Presentació del poemari de l'Eli Sanz: 'Cridaré al buit' (@somtremendes) amb Enric Escorsa a la guitarra.Cridaré al buit és un recull de poemes spoken word per ser recitats, cantats, cridats davant d’un penya-segat o xiuxiuejats a cau d’orella. Parteix de l’afany tossut de buscar el costat més esperançador de l’existència; conté poemes d’amor, un cant a la maternitat, reflexions sobre la història a la qual estem cosits, una oda a la natura i molt de mar. A mesura que llegeix, el lector pot anar escoltant els poemes mitjançant els enllaços dels codis QR que s’hi inclouen. Alguns estan musicats per Enric Escorsa, l’altre integrant del projecte poètic-musical Cirera del qual Eli Sanz forma part.Eli Sanz @eli_sanz_g és una de les participants amb més regularitat del circuit poetry slam Barcelona. Va guanyar l'últim poetry slam Girona (març 2020) i va quedar en segon lloc al poetry slam La Bisbal d'Empordà (setembre 2020). Reserveu plaça a cafecontext@gmail.com, aforament molt limitat! 🪁…#poetry #slam #poesia #art #cultura #context #girona #oldtown #voz #poema #guitarra