Categories
Instagram

VACUNA PER A L'ÀNIMA AL CONTEXT:…

VACUNA PER A L’ÀNIMA AL CONTEXT: RILKE EN 4 DOSIS⏱4, 11, 18 i 25 de maig a les 19,30h• 1a dosi: Introducció a Rilke (vida i obra)• 2a dosi: El procés creatiu de les Elegies de Duino. Rilke, l’amor i les dones• 3a dosi: La traducció de les Elegies per J.Ma Fulquet i E. Santiago• 4a dosi: Allò poètic com a experiència. Apologia de la poesia i la músicaParticipen: Begonya Pelegrí @bepefe Sílvia Ardèvol @silviabliss Frederic Streich i tots aquells qui vulguin apuntar-se a recitar o comentar (torn obert de paraula al final de cada dosi).Eficàcia de la vacuna: 99% amb totes les dosis🧪Duració de la immunitat: eterna🎟Places limitades, agrairem inscripció… @natalia_context#rilke #rilkepoetry #art #context #girona #poesia #alma #vacuna #dosis #libreria #book #bookshop #bistro #amor #mujer #lectura #show #catalunya #oldtown

VACUNA PER A L'ÀNIMA AL CONTEXT: RILKE EN 4 DOSIS⏱4, 11, 18 i 25 de maig a les 19,30h• 1a dosi: Introducció a Rilke (vida i obra)• 2a dosi: El procés creatiu de les Elegies de Duino. Rilke, l'amor i les dones• 3a dosi: La traducció de les Elegies per J.Ma Fulquet i E. Santiago• 4a dosi: Allò poètic com a experiència. Apologia de la poesia i la músicaParticipen: Begonya Pelegrí @bepefe Sílvia Ardèvol @silviabliss Frederic Streich i tots aquells qui vulguin apuntar-se a recitar o comentar (torn obert de paraula al final de cada dosi).Eficàcia de la vacuna: 99% amb totes les dosis🧪Duració de la immunitat: eterna🎟Places limitades, agrairem inscripció... @natalia_context#rilke #rilkepoetry #art #context #girona #poesia #alma #vacuna #dosis #libreria #book #bookshop #bistro #amor #mujer #lectura #show #catalunya #oldtown