Categories
Uncategorized

Tornem

Estimats,

Corren temps complicats per a tothom, i com la immensa majoria sabreu, a nosaltres la vida ens acaba de donar un revés d’aquells particularment difícils d’entomar. De fet, probablement encara no l’hem entomat del tot.
Però us volem comunicar que hem decidit, per ara, continuar donant forma al projecte vital d’en Frederic, sent conseqüents amb el que segurament hagués estat el seu desig. Així doncs, per fer honor al seu llegat i nodrint-nos de la seva voluntat inesquinçable, us comuniquem que reobrim les portes del Context el proper dimarts, 31 d’agost.
L’horari d’obertura serà de dimarts a dissabte de 16.30 a 00.00h, amb cuina oberta per a sopar de 20.00 a 22.30. A poc a poc seguirem dotant de la seva essència el local, organitzant actes culturals de tota índole. En rebreu notícies.
Volem agrair a tothom les mostres de recolzament i afecte que hem rebut durant aquests dies, i prometem tornar amb energia i actitud suficients com per fer-nos dignes del que, fins ara, ha fet del Context una referència a la nostra estimada ciutat.

Amb molt d’afecte,
L’EQUIP del CONTEXT