Llibreria

Llibreria especialitzada en narrativa, assaig i poesia.

Som uns lletraferits. Seleccionem personalment tots els títols que oferim a la llibreria, especialitzada en narrativa, assaig i poesia. Hi tenim els clàssics i les novetats que ens semblen més interessants i de qualitat, a més d’una acurada secció de llibres d’art i dibuix per aquells qui tinguin altres mals.

Carta de llibreria per seccions

Aperitius lírics i variats

🍽 Poesia d’arreu del món, molta en versió bilingüe: Anglosaxona, Alemanya, Francesa, Espanyola i Llatinoamericana, Catalana, de la resta d’Europa, Àrab, Africana, i d’Orient Llunyà.

🍽 Seccions de Música i Cinema, amb guions, biografies i teoria.

🍽 Selecció de teatre amb clàssics i contemporanis.

🍽 Títols escollits d’Infantil i novel·la gràfica.

Entrants narratius

🍽 Novetats rellevants de la narrativa actual.

🍽 Selecció de gènere Noir i títols imprescindibles de la literatura gòtica i de terror clàssic.

🍽 Narrativa seleccionada llibre per llibre i ordenada per llengua original de publicació: Nòrdiques, Anglosaxona, Alemanya, Francesa, Italiana, Espanyola i Llatinoamericana, Portuguesa, Catalana, Russa, Àrab, Hebrea, Africanes, Orientals… Amb els títols imprescindibles dels cànons i el nostre toc personal.

Plats forts assagístics

🍽 Notable fons de llibres d’assaig en diferents camps : Teoria literària, artística i dramàtica, Filosofia, Política i Economia -amb subsecció d’Anarquisme-, Feminismes i LGTBIQ+, Història, Religió, Espiritualitat, Ecologia, Psicologia, Pedagogia, Psiconàutica, Periodisme, Antropologia…

Postres artístiques

🍽 Secció dedicada especialment a l’arquitectura, el dibuix tècnic i artístic, la fotografia, la pintura i el disseny, amb títols per a grans i petits, per a curiosos i per a experts.

Ressopons de luxe

🍽 Selecció d’edicions de luxe de grans títols de la història, edicions il·lustrades, col·leccions d’obres completes, clàssics eterns en butxaca, joies editades en petit format… Per a aquells qui, a més del contingut, valoren el llibre com a objecte.